Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

 

1.0 Introduktion

Når du besøger hjemmesiden www.marketingspecialist.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor er der uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

2.0 Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se vejledning her. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

2.1 Hvad bruges cookies til

Der anvendes cookies for at forbedre hjemmesiden og fastlægge, hvem der besøger siden, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde er der mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

2.2 Tredjepartscookies

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, se herunder.

2.2.1 Nødvendige cookie

De nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved grundlæggende funktioner, såsom navigation. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse.

2.2.2  Funktionelle cookies

De funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger, såsom sprog, region eller andre funktioner.

2.2.3 Statistiske cookies

De statistiske  cookies bruges til at indsamle brugeren adfærd på hjemmesiden. Heriblandt bruges følgende:

2.2.3.1 Google Analytics

Google Analytics anvendes for at måle trafikken på hjemmesiden, fx måle antallet af besøg, antallet af sidevisninger og antallet af brugere på siden. Disse informationer kan i anonymiseret form bruges til at dokumentere værdi og effekt af markedsføringsmateriale. De data, der indsamles, behandles og gemmes ved hjælp af Google Analytics, er sikre og opbevares fortroligt. Disse data bruges til at vedligeholde og beskytte Google Analytics-tjenesten, udføre systemkritiske handlinger og i sjældne tilfælde til juridiske formål, som det er beskrevet i Google Analytics privatlivspolitik. Se Google Analytics forholdsregler for at beskytte dine data. Fravælg cookies fra Google Analytics her

2.2.3.2 LeadScoreApp

LeadScoreApp bruger cookies til at identificerer computeren og bygger en profil ud fra de digitale fodaftryk du som bruger efterlader på hjemmesiden. Der gemmes ikke personlige oplysninger i cookien, kun en identifikation af computeren. Cookieen identificerer ikke dig som person, kun computeren. Cookien bruges til at indsamle digitale oplysninger om besøget på hjemmesiden. LeadScoreApp bruger denne information til at personalisere og målrette budskaber på hjemmesiden, online annoncering, nyhedsbreve og personlig dialog med virksomheden.

2.2.4 Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider.Hensigten er at vise relevante annoncer efterfølgende.

2.2.4.1 Facebook

Anvendes af den sociale netværkstjeneste Facebook til at spore brugen af indlejrede service.

2.2.4.2 LinkedIn

Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede service.

 

 

Privatlivspolitik

 

1.0 Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af services, hvor du indtaster dine oplysninger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformular.

 

2.0 Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

3.0 Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev eller besvarelse på kontaktformular. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

4.0 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

5.0 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

6.0 Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@marketingspecialist.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@marketingspecialist.dk

 

7.0 Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

MarketingSpecialist.dk v/ Pernille Kronholm Frie

Duehusvej
4632 Bjæverskov

CVR nr. 41066148

E-mail: kontakt@marketingspecialist.dk