Det siger andre

Jeg  har hjulpet en del forskellige virksomheder, her er et lille udpluk af hvad de siger:

Lyders & Svend G. A/S – Autoriseret elinstallatør

“Pernille har hjulpet os med at opdatere vores hjemmeside, så den både designmæssigt og indholdsmæssigt er up to date. Vi fik et nyt design, som går igen på alle vores materialer, fx skabeloner, skilte, logo, signaturer, annoncer mv., som Pernille også har opdateret.

Vi fik også udarbejdet en masse nye sider omkring vores ydelser, så det nu er muligt at læse mere om hvad vi tilbyder. Det hjalp også på vores resultater i Google, sammen med søgemaskineoptimering af hjemmesiden.

Hver måned sørger Pernille for at lave opslag til vores sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn), hvor hun står for både tekst og billeder.

Pernille yder 110% service og er altid klar til at løse opgaver og hjælpe med hastesager.

Et samarbejde med Pernille er et unikt samarbejde med høj faglighed.”

Morten Bargholz, indehaver af Lyders & Svend G. A/S

 

Google search oversigt

Google search console, overblik over visninger af Lyders & Svend G.’s hjemmeside (lilla kurve), som stiger da hjemmesiden bliver opdateret med søgemaskineoptimering og flere sider. 

Lyders & Svend G.
Sorø Smertebehandling

Sorø Smertebehandling

”Jeg mødte Pernille første gang til et netværksmøde og tænkte med det samme, at hende måtte jeg have en snak med. Efter et online møde med Pernille, hvor jeg fik fortalt lidt om, hvad jeg manglede hjælp til og Pernille delte generøst ud af hendes ideer og tanker, blev vi enige om at samarbejde.

Pernille har været en meget stor hjælp for mig, da jeg fik meget travlt, da vi måtte åbne op igen (efter Corona-nedlukning forår 2021). Pernille er en god sparringspartner, hun er hurtig til at svare tilbage og færdiggøre opgaver, samt hun påminder mig om, at jeg hænger lidt for meget i bremsen en gang imellem. Pernille har på kort tid fået sat tanker og ideer i system i Trello, noget jeg selv har ville gøre i det seneste års tid.

Det har været en kæmpelettelse for mig at kunne sende nogle opgave til Pernille, fordi jeg har fået travlt med at lave det, jeg er dygtig til.”

Anja Funder, indehaver Sorø Smertebehandling

 

Adjø by Life Apps ApS

“Pernille har været med os helt fra start, hvor vi startede med en workshop, efterfulgt af en marketingplan, som indeholdt alle marketingtiltag- og aktiviteter for det næste kommende år. 

Vi har bl.a. fået en ny hjemmeside, søgemaskineoptimering, design guide, kommunikation- og kampagneplan; heriblandt nyhedsbrev, blogpost, opslag på de sociale meder. Derudover også online og offline annoncering, tryksager, PR, samt videoproduktion.

Vi holder ugentlige møder, hvor vi gennemgår status og planlægger næste marketingaktiviteter. På den måde er vi hele tiden up to date med hvad der sker og vi kan hurtigt agere anderledes, hvis der er behov for det. 

Vi har været utrolig glade for vores samarbejde med Pernille, som har haft styr på både planlægning, koordinering samt eksekvering af vores marketingopgaver.”

Jesper Nisted Milvertz, CEO Life Apps (Adjø)

 

Adjø
Nordisk Uderum

Nordisk Uderum

“Jeg stod med et helt nyt produkt og virksomhed, som skulle se dagens lys. Pernille rådgav mig omkring hvilke marketingkanaler jeg skulle gøre brug af og hvordan. Hertil fik jeg lavet en ny hjemmeside med dertilhørende SEO, annoncering på både Google og de sociale medier, og kampganeplanlægning på de sociale medier. På den måde behøvede jeg ikke at bekymre mig om at få nok synlighed.

Hver måned holder vi et statusmøde, hvor vi gennemgår diverse aktiviteter og tiltag og planlægger næste måneds tiltag.”

Henrik Vielsted, indehaver af Nordisk Uderum

 

GA Teknik

“Pernille har hjulpet os med at få lavet opslag på LinkedIn. Vi har selv lagt billeder op af vores opgaver på Instagram. Herfra har Pernille lagt billede samt ny tekst på vores virksomhedside på LinkedIn. Det har skabt større synlighed for os, flere besøgende til vores hjemmeside, samt flere henvendelser. Endda så meget at selv kon-kollegaerne lægger mærke til det.”

Gert Andreasen, indehaver af GA teknik

GA Teknik
GLOBAL Network

GLOBAL-Network

“Jeg har gennem de sidste par år hørt en del af Pernilles indlæg om marketing. Pernille forstår at gøre et komplekst og uoverskuelig emne mere tilgængeligt og forståeligt for de erhvervsdrivende. Hendes indlæg giver altid stof til eftertanke og lyst til at kaste sig over markedsføring, samtidig med at man føler sig tryg ved at gøre det, da man altid kan ringe til Pernille og have en solid støtte i baglandet.

Jeg vælger Pernille fordi hun er dygtig og professionel og altid leverer et gedigent produkt med humor og et glimt i øjet.”

 

Lene Damkjær, regiosnchef GLOBAL-Network

 

Fotobooking by Wincentz

“Pernille har hjulpet mig med at få min hjemmeside i luften med de sider, det krævede samt tekst dertil. Hun sørgede også for søgemaskineoptimering af hjemmesiden, så Google kan finde den. Hun hjælper mig løbende med opdateringer af siden.

Hun har også hjulpet med Google My Business, så jeg er synlig på Google, når der søges efter mit firma. Og dertil lagt opslag og produkter på, så min forretning er mere synlig.

Pernille er en uundværlig hjælp, når det kommer til de digitale kanaler.”

Kim Wincentz, indehaver af Fotobooking by Wincentz

Fotobooking by Wincentz
EGN Netværk Danmark

EGN Netværk Danmark (LinkedIn indlæg) 

“Tusind tak for din meget flotte indsats i går. Gruppen, og jeg, var meget begejstret for din præstation i går.

Du hørte selv evalueringen, hvor der kom flere gode aha-oplevelser frem omkring delinger, UTM-links og at dyrke #.

Du svarede meget kompetent på alle spørgsmål, og du var lige det som gruppen havde brug for.”

 

Bjørn Iversen, Netværksdirektør, EGN Netværk Danmark

 

Jyttes Coaching
Ring til mig
l
Udfyld formualren

Se hvad jeg kan hjælpe dig med

Rådgivning og sparring til virksomhedsejere

Sidder du med din egen virksomhed, og har brug for lidt sparring til, hvordan du griber markedsføringen an? Så kan jeg hjælpe dig.

Full service ekstern marketingafdeling

Jeg kan stille en full service marketingafdeling til rådighed for jer. Jeg klarer koordinering af alle opgaver og sørger for de bliver løst af de rette folk.

Supplement til nuværende marketingafdeling

Har I brug for en ekstra hånd i marketingafdelingen, så kan jeg også være behjælpelig med dette. 

Hjælp til marketing værktøjer

Jeg kan også hjælpe jeres medarbejdere med at bruge forskellige værktøjer, såsom LinkedIn, Facebook, Instagram, MailChimp eller lignende. 

Projektansættelse

Jeg står også klar til projektansættelse, hvis I har brug for hjælp til projektering eller opstart af nye tiltag, såsom nyhedsbreve, design guide, hjemmeside mv. i en kortere periode.

Foredrag og seminarer

Jeg kan hjælpe andre med at forstå, hvad markedsføring er og hvad det kan, uanset om det er til iværksættere, sælgere produktionsmedarbejdere, bestyrelsen eller lignende. 

 Du kan også 

Udfylde formularen >

5 + 7 =