Rådgivningspakker til markedsføring

Rådgivning omkring markedsføring

Jeg tilbyder rådgivning og sparring omkring din markedsføring og har her nogle rådgivningspakker.

Pakken indeholder en gennemgang af din virksomhed og målgruppe og jeg kommer med anbefalinger og råd til, hvordan du kan drive din virksomhed til mere synlighed og flere kunder.

Vi gennemgår de kanaler og værktøjer, som du bruger i dag og ser eventuelt også på andre muligheder, end det du anvender i dag. Vi lægger sammen en plan og prioriteret tilgang til de opgaver, som du, jeg, eller andre kan gå i gang med at iværksætte allerede dagen efter.

Tilkøb: Månedlig eller kvartalsvis opfølgning, se mere under opfølgning.

OBS, ønsker du en køreklar marketingplan, som er lige til at eksekvere på, skal du se nærmere på en workshop.  

Rådgivningspakker

* Alle priser er ekskl. moms og gældende virksomheder beliggende på Sjælland eller online møder via computer eller telefon. Hvis mødet afholdes andre steder end Sjælland, kommer der kørsel efter statens takster oveni.

Opfølgende sparring

 

Har du brug for opfølgende sparring omkring rådgivningen, er dette også muligt. Du kan vælge at få det månedsvis eller kvartalsvis. Møderne varer 1-2 timer og foregår enten hos jer eller via telefon.

* Alle priser er ekskl. moms og gældende virksomheder beliggende på Sjælland eller online møder via computer eller telefon. Hvis mødet afholdes andre steder end Sjælland, kommer der kørsel efter statens takster oveni. Betalingen for rådgivningspakken bliver faktureret inden mødet finder sted. 

Over 15 års erfaring med markedsføring, både offline og online

Jeg er god til at sætte mig ind i virksomhedens behov og lave en skræddersyet løsning for hver enkelt virksomhed. Jeg ved at alle virksomheder har behov for forskellige løsninger og derfor er det vigtigt at man finder disse behov og udarbejder en plan efter dem, for at lægge vægt på virksomhedens kernekompetencer. Jeg har arbejdet i flere forskellige virksomheder og brancher og har derfor et bredt kendskab til både produkter, markeder og et utal af målgrupper.

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.