Vælg en side

Ønsker du flere kunder og mere synlighed?

MarketingSpecialist.dk

Se hvilke services jeg tilbyder til dig og din virksomhed. 

Rådgivning om markedsføring?
Ekstern full service marketingafdeling?
En ekstra hånd til marketingafdelingen?

Full service ekstern marketingafdeling

 

Sidder du uden en marketingafdeling, men har masser af gode ideer og intentioner om at komme i gang med markedsføringen, kan du vælge en full service marketingafdeling, som jeg stiller til rådighed for jer. Jeg klarer koordinering af alle opgaver og sørger for de bliver løst af de rette folk. Jeg har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som alle står klar til at løfte alle slags opgaver – og så er de specialister på deres område, så du altid får det bedste.

Jeg sørger naturligvis for koordinering af alle opgaver og du skal derfor ikke forholde dig til en masse mennesker, men som regel kun til mig. Jeg agerer jeres eksterne marketingchef og sørger for alt fra det strategiske, eksekverende, samt opfølgning og resultater.

Rådgivning og sparring til virksomhedsejere

Sidder du med din egen virksomhed, og har brug for lidt sparring til, hvordan du griber markedsføringen an? Så kan jeg hjælpe dig.

Du kender alt til den dårlige samvittighed over, at I burde se lidt nærmere på, hvordan I kommunikerer med jeres kunder, fortæller om de nye produkter, få kendskab til jeres målgruppe og hvad de ønsker.

Du har travlt med at drive din virksomhed, så derfor har du ikke tid til dette, eller vigtigst af alt, du ved ikke hvordan du skal gribe det an.

Her kommer jeg ind i billedet – vi holder et sparringsmøde, hvor jeg kommer ud til virksomheden og rådgiver dig til, hvad der ville være en god ide at se nærmere på og hvordan du griber det an. Det er ikke sikkert at du skal ansætte en hel kommunikation- og marketingafdeling, men det ville måske være en god ide at ansætte en, et par stykker eller hyre freelance konsulenter, der kan hjælpe din virksomhed videre.

Supplement til nuværende marketingafdeling

 

Har I allerede en marketingafdeling, men har brug for en ekstra hånd, enten et par timer om ugen eller blot i et par måneder, kan jeg også hjælpe med dette. Uanset opgave/funktion, så stiller jeg den rette til rådighed. Det kan enten være mig selv (jeg besidder disse kompetencer >) eller en anden, som passer til lige netop det I søger.

Det kan tit være en billigere løsning af supplere fremfor at ansætte, specielt ved projekter eller andet, som har en krævende opstart.

Hjælp til marketingværktøjer

 

I den store marketingdisciplin findes der et hav af værktøjer, som kan bruges til både eksekveringen af markedsføringen, men også måling af resultater. Heriblandt både Google, de sociale medier, nyhedsbreve, opgave- og projekteringværktøjer og meget mere. Jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere med at gøre brug af disse værktøjer, så I selv kan anvende dem i hverdagen.

 

Marketing workshop

 

Starten på et godt samarbejde starter altid med et dialogmøde (eller kaffemøde om du vil). Når vi begge er blevet enige om at starte på samarbejdet, vil jeg altid anbefale en workshop.

En workshop er en halv dag i hinandens selskab, hvor jeg tager jer i gennem en masse spørgsmål og øvelser, så jeg kan blive klogere på hvad i vil, hvor i vil hen og hvorfor. Derefter udarbejder jeg en eksekverbar marketingplan for jer. Læs mere om workshoppen her >

 

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.