Ønsker du flere kunder og mere synlighed?

MarketingSpecialist.dk

Marketing services til din virksomhed

Ønsker du hjælp til markedsføringen og råd til, hvordan du skal gribe det an?

Med over 15 års erfaring inden for markedsføring og kommunikation, kan jeg rådgive og guide dig og din virksomhed til den rigtige beslutning, så du får flere kunder og mere synlighed. Skal vi starte med et møde?

Rådgivning om markedsføring?
Ekstern full service marketingafdeling?
En ekstra hånd til marketingafdelingen?

Full service ekstern marketingafdeling

 

Sidder du uden en marketingafdeling, men har masser af gode ideer og intentioner om at komme i gang med markedsføringen, kan du vælge en full service marketingafdeling, som jeg stiller til rådighed for jer. Jeg klarer koordinering af alle opgaver og sørger for de bliver løst af de rette folk. Jeg har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som alle står klar til at løfte alle slags opgaver – og så er de specialister på deres område, så du altid får det bedste.

Se her hvilke marketing services, vi kan være behjælpelig med >

Rådgivning og sparring 

 

Sidder du med din egen virksomhed, og har brug for lidt sparring til, hvordan du griber markedsføringen an? Så kan jeg hjælpe dig.

Du kender alt til den dårlige samvittighed over, at I burde se lidt nærmere på, hvordan I kommunikerer med jeres kunder, fortæller om de nye produkter, få kendskab til jeres målgruppe og hvad de ønsker.

Du har travlt med at drive din virksomhed, så derfor har du ikke tid til dette, eller vigtigst af alt, du ved ikke hvordan du skal gribe det an.

Her kommer jeg ind i billedet.

Supplement til nuværende marketingafdeling

 

Har I allerede en marketingafdeling, men har brug for en ekstra hånd, enten et par timer om ugen eller blot i et par måneder, kan jeg også hjælpe med dette. Uanset opgave/funktion, så stiller jeg den rette til rådighed. Det kan enten være mig selv (jeg besidder disse kompetencer) eller en anden, som passer til lige netop det I søger. Se her hvilke services jeg tilbyder.

 

Hjælp til marketingværktøjer

 

I den store marketingdisciplin findes der et hav af værktøjer, som kan bruges til både eksekveringen af markedsføringen, men også måling af resultater. Heriblandt både Google, de sociale medier, nyhedsbreve, opgave- og projekteringværktøjer og meget mere. Jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere med at gøre brug af disse værktøjer, så I selv kan anvende dem i hverdagen.

 

Marketing workshop

 

Starten på et godt samarbejde starter altid med et dialogmøde. Når vi begge er blevet enige om at starte et samarbejdet, vil jeg altid anbefale en workshop.

En workshop er en halv dag i hinandens selskab, hvor jeg tager jer i gennem en masse spørgsmål og øvelser, så jeg kan blive klogere på hvad i vil, hvor i vil hen og hvorfor. Derefter udarbejder jeg en eksekverbar marketingplan for jer.

 

Foredrag, seminar eller undervisning

 

Jeg kan hjælpe med at fortælle om alle de muligheder, der er inden for markedsføring og kommunikation.

Uanset om det er foredrag, hvor I får mere viden, eller et seminar, hvor I selv er med til at bidrage til indholdet eller undervisning og hands on, kan jeg være behjælpelig med viden. 

 

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.