Marketing workshop

Lad os lære hinanden at kende med en marketing workshop

MarketingSpecialist.dk - referencer

 

1/2 dag marketing workshop

Starten på et godt samarbejde starter altid med et dialogmøde. Når vi begge er blevet enige om at starte på samarbejdet, vil jeg altid anbefale en marketing workshop.

En workshop er en halv dag i hinandens selskab, hvor jeg tager jer i gennem en masse spørgsmål og øvelser, så jeg kan blive klogere på hvad i vil, hvor i vil hen og hvorfor. Tit vil i også opleve at i bliver klogere på nogle interne processer og måske ukendte faktorer, som kan være med til at udvikle jer, som virksomhed.

Jeg anbefaler at have så mange relevante medarbejdere med, som muligt, fx både salg, udvikling, produktion, markedsføring, ledere.

Til enkeltmandsvirksomheden, tilbyder jeg en mini workshop > 

Marketingplan klar til eksekvering

Efter workshoppen udarbejder jeg en marketingplan, som uddyber mine anbefalinger, for hvilken slags markedsføring I burde udføre. Jeg beskriver elementerne, værktøjerne, mulighederne, så I forstår hvorfor jeg anbefaler dette.

I marketingplanen kommer jeg også med handlingsplan (over 1 år) for hvad der skal udføres og af hvem, samt et budget på den anbefalede marketingplan.

Læs mere om marketingplanen.

Se her, hvilke marketing tiltag jeg kommer ind på > 

 

Efter workshop kommer kick off

Når  workshoppen er afholdt, marketingplanen er præsenteret og I ønsker at fortsætte, holder vi et kick off møde, hvor alle relevante samles igen og vi planlægger fremgangsmetoden, planlægger workflowet og får styr på relevante konti og værktøjer. 

Klar til workflow

Når vi er klar, går vi til workflowet – altså selve udførelsen af marketingplanen.

Der er som regel en opstartsfase på et par måneder, afhængig af aktiviteter og opgaver og dernæst går vi over til den månedlige markedsføring, hvor de planlagte aktiviteter udføres, vi holder statusmøder, hvor vi evaluerer den foregående måned og planlægger den næste. Det er her, det sjove arbejde begynder.

 

Pris på workshop

– inkl. køreklar marketingplan

Hvis I vælger at fortsætte på egen hånd eller andetsteds, koster workshoppen 18.000 DKK*.

Hvis I vælger at benytte min hjælp efterfølgende, er prisen 10.000 DKK*.

 

Mini workshop 

Jeg tilbyder også en mini workshop til enkeltmandsvirksomheden eller iværksætteren.

Mini workshoppen er en kvart dag, altså 2-3 timer, hvor vi gennemgår de vigtigste elementer i din virksomhed.

Herefter udarbejdes en marketingplan med overordnet punkter for hvilke markedsføringsaktiviteter, jeg anbefaler. Planen dækker det grundlæggende, og er til at gå i gang med, enten via mig eller ved egen indsats.

Prisen for mini workshop inkl. en køreklar marketingplan er 10.000 DKK*.

– Hvis du vælger at benytte min hjælp efterfølgende, er prisen 6.000 DKK*.

* Alle priser er ekskl. moms og gældende virksomheder beliggende på Sjælland. Hvis mødet afholdes andre steder end Sjælland, kommer der kørsel efter statens takster oveni.

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.