Ønsker du hjælp til markedsføringen?

Har du brug for rådgivning eller sparring?

 

Har du/I brug for lidt sparring til, hvordan virksomheden skal gribe markedsføringen an? 

Du kender alt til den dårlige samvittighed over, at I burde se lidt nærmere på, hvordan I kommunikerer med jeres kunder, fortæller om de nye produkter, samt får kendskab til jeres målgruppe og hvad de ønsker.

Du har travlt med at drive din virksomhed, så derfor har du ikke tid til dette, eller du ved ikke, hvordan du skal gribe det an.

Her kommer jeg ind i billedet.

 Over 15 års erfaring med markedsføring, både offline og online

Vi holder et sparringsmøde, hvor jeg kommer ud til virksomheden og rådgiver dig til, hvad der ville være en god ide at se nærmere på og hvordan du griber det an. Det er ikke sikkert at du skal ansætte en hel marketingafdeling, men det ville måske være en god ide at ansætte en, et par stykker eller hyre freelance konsulenter, der kan hjælpe din virksomhed videre.

Se hvad jeg ellers kan tilbyde af hjælp

Supplement til nuværende marketingafdeling
Har I brug for en ekstra hånd i marketingafdelingen, så kan jeg også være behjælpelig med dette.
Foredrag og seminarer
Jeg kan hjælpe andre med at forstå, hvad markedsføring er og hvad det kan, uanset om det er til iværksættere, sælgere produktionsmedarbejdere, bestyrelsen eller lignende.
Full service ekstern marketingafdeling
Jeg kan stille en full service marketingafdeling til rådighed for jer. Jeg klarer koordinering af alle opgaver og sørger for de bliver løst af de rette folk.
Hjælp til marketing værktøjer
Jeg kan også hjælpe jeres medarbejdere med at bruge forskellige værktøjer, såsom LinkedIn, Facebook, Instagram, MailChimp eller lignende.

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.