Ønsker du en full service marketingafdeling?

​Full service marketingafdeling

 

Ønsker I (fortsat) at fokusere på jeres marketingindsatser, men mangler en hel marketingafdeling til det? Så kan en ekstern full service marketingafdeling være løsningen for jer, der ikke kan ansatte (flere).

Sidder du uden en marketingafdeling, men har masser af gode ideer og intentioner om at komme i gang eller fortsætte med markedsføringen, kan du vælge en full service marketingafdeling, som jeg stiller til rådighed for jer. Jeg er jeres eksterne marketingchef, som kan lægge marketingplanen for jer og derfra klare koordinering af alle opgaver og sørger for de bliver løst af de rette specialister. Jeg har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som alle står klar til at løfte alle slags opgaver – og så er de specialister på deres område, så du altid får det bedste.

Lad mig hjælpe dig med at opnå virksomhedens potentiale.

Skal vi blive klogere på hinanden?

 

Så lad os holde en marketing workshop.

På den måde, bliver jeg klogere på, hvem I er og hvordan jeg bedst muligt hjælper jer videre. Jeg kan hjælpe med strategien, samt lægge en marketingplan for jer, som den eksterne marketingafdeling kan eksekvere på. Jeg sørger for at planen bliver overholdt, vurderet, evalueret og forbedret.

Se hvad jeg ellers kan tilbyde af hjælp

Rådgivning og sparring til virksomhedsejere
Sidder du med din egen virksomhed, og har brug for lidt sparring til, hvordan du griber markedsføringen an? Så kan jeg hjælpe dig.
Foredrag og seminarer
Jeg kan hjælpe andre med at forstå, hvad markedsføring er og hvad det kan, uanset om det er til iværksættere, sælgere produktionsmedarbejdere, bestyrelsen eller lignende.
Supplement til nuværende marketingafdeling
Har I brug for en ekstra hånd i marketingafdelingen, så kan jeg også være behjælpelig med dette.
Hjælp til marketing værktøjer
Jeg kan også hjælpe jeres medarbejdere med at bruge forskellige værktøjer, såsom LinkedIn, Facebook, Instagram, MailChimp eller lignende.

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.