Supplement til marketingafdelingen

En ekstra hånd og hjælp til din nuværende marketingafdeling

 

Har I allerede en marketingafdeling, men har brug for en ekstra hånd, enten et par timer om ugen eller blot i et par måneder, kan jeg også hjælpe med dette. Uanset opgave/funktion, så stiller jeg den rette til rådighed. Det kan enten være mig selv (jeg besidder disse kompetencer) eller en samarbejdspartner, som passer til lige netop det I søger.

Det kan tit være en billigere løsning af supplere fremfor at ansætte, specielt ved projekter eller andet, som har en krævende opstart.

Se her hvilke services jeg tilbyder.

Over 15 års erfaring med markedsføring, både offline og online

Jeg er god til at sætte mig ind i virksomhedens behov og lave en skræddersyet løsning for hver enkelt virksomhed. Jeg ved at alle virksomheder har behov for forskellige løsninger og derfor er det vigtigt at man finder disse behov og udarbejder en plan efter dem, for at lægge vægt på virksomhedens kernekompetencer.

Jeg har arbejdet i flere forskellige virksomheder og brancher og har derfor et bredt kendskab til både produkter, markeder og et utal af målgrupper.

Se hvad jeg ellers kan tilbyde af hjælp

Rådgivning og sparring til virksomhedsejere
Sidder du med din egen virksomhed, og har brug for lidt sparring til, hvordan du griber markedsføringen an? Så kan jeg hjælpe dig.
Foredrag og seminarer
Jeg kan hjælpe andre med at forstå, hvad markedsføring er og hvad det kan, uanset om det er til iværksættere, sælgere produktionsmedarbejdere, bestyrelsen eller lignende.
Full service ekstern marketingafdeling
Jeg kan stille en full service marketingafdeling til rådighed for jer. Jeg klarer koordinering af alle opgaver og sørger for de bliver løst af de rette folk.
Hjælp til marketing værktøjer
Jeg kan også hjælpe jeres medarbejdere med at bruge forskellige værktøjer, såsom LinkedIn, Facebook, Instagram, MailChimp eller lignende.

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig i dag

Jeg kommer gerne forbi til en kop kaffe og fortæller om de muligheder jeg tilbyder.